ASKF

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Muhsin Özdemir Başkanlığımızı Ziyaret Etti

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Nevşehir ASKF Başkanlığımızı ziyaret etti.

Ziyarette pandemi sürecinin etkileri ve sporun tabana yayılmasında amatör spor faaliyetlerinin daha da ilerleyebilmesi için nelerin yapılabileceği konuşuldu.

İl Müdürümüz Özdemir, pandemi sürecinin vermiş olduğu etkilerden bahsederken sporun tabana indirilebilmesi için hazırladıkları projeleri olduğunu dile getirdi.

Özdemir; “Bakanlığımızın düzenlediği haftada amatör spor haftası olarak bir takım etkinlikler ve planlamalar Türkiye genelinde yapılmıştı. Covid-19 sürecinde bazı tedbirler alınmıştı. Biz de bu haftayı buruk kutluyoruz. İnşallah bizler bu yeni tedbirlerden sonra normale döndüğümüzde sporun tabana yayılması amatör spor faaliyetlerinin daha da ilerlemesi daha da gelişmesi yönünde çalışmalarımız var. Amatör spor camiası için yakında güzel müjdelerimiz olacak

, sayın başkanımızla bunların bir kısmını paylaştık bir kısmını istişare etmeye devam ediyoruz. En kısa sürede bu müjdeleri hayata geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu gün burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum” dedi.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, pandemi sürecinin bitmesinin ardından spor camiasının daha güzel günler beklediğini belirtti. “Pandemiden en çok etkilenen ve yara alan kısım spor camiası oldu. İnşallah Allah’ın izniyle bugünleri atlattığımızda daha iyi günlerde iyi programlarda buluşacağız. Hazırlıklarımız vardı pandemi sürecinden dolayı olmadı.  İnşallah önümüzdeki dönemde spor haftasını çok daha büyük etkinliklerle kutlarız. Bu günlerde buruğuz ama ileride yapacağımız projeler konuşarak değerlendiriyoruz.  Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz Muhsin Özdemir ile beraber çok daha güzel günlere ulaşacağız.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
P